dimarts, 14 de febrer del 2017

Aquest joc va de guerrers herois.

Argument: aquesta història tracta d'un jove anomenat Link. Fa 100 anys,
una terrible catàstrofe va deixar el regne hyrule en runes. Va ser un ser conegut anomenat Ganon calamidad que va  portar la destrucció al regne, ja que ningú era capaç d'aturar aquesta monstruositat. Es va recórrer a un últim recurs: aïllar el castell de hyrule. Durant els 100 anys següents, les restes de civilització del regne van quedar pràcticament coberts i menjades per la natura.

El joc comença amb una misteriosa veu que es dirigeix ​​a Link perquè obri els ulls. En aquest moment, Link desperta d'una llarga letargia de 100 anys en un recipient cobert de líquid similar a una càmera de criogènesi, en un lloc ancestral anomenat Santuari de la Resurrecció. En aquesta mateixa habitació, l'heroi troba un objecte anomenat Pissarra Sheikah en un panell de control molt antic.
 
Mes endavant,troba un parell de cofres que contenen una camisa i un parell de pantalons antics. Abans de sortir del santuari, la mateixa veu li informa que ell es la llum que ha de fer brillar  a hyrule un cop mes, en un panell de control molt antic. Fora del santuari, Link troba un món immens i construccions reclamades per la natura. També es troba amb un misteriós home ancià encaputxat, qui li explica que es troben a la Meseta de les albors, lloc d'origen del Regne d'Hyrule. A més, li indica la localització del Temple del Temps, que es troba molt a prop d'ells, i completament en runes. Poc després, Link escolta la veu de l'inici un cop més, aquesta vegada indicant-li que vagi al lloc marcat en la Pissarra Sheikah. En aquest punt, Link troba un nou panell de control a l'interior d'una estructura coberta per pedra, en el qual encaixa aquesta taula. A l'entrar en contacte amb el pedestal, una sèrie d'estructures, inclosa la mateixa en la qual es troba, comencen a emergir per tot Hyrule, igual que l'activació de les diverses entrades de diversos Santuaris dels Judicis escampats per aquestes grans terres. Les estructures esmentades reben el nom de torres Sheikah.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada